Billedet viser et kig ind i et af de notes hæfter, hvori Lise Hjorth Michelsen med venstre hånd, skønt Lise er højrehåndet, har nedskrevet de kanaliserede Budskaber, hun har modtaget fra Gud. Den lilla orkide symboliserer Jesu Hellige Kraft.

Dato

Alle bøger af Lise Hjorth Michelsen er udgivet

Gud åbnede i 1995 Lise Hjorth Michelsen, så malerier fra Jesu Tid kunne strømme gennem hende. Billederne blev malet i et meget højt tempo med venstre hånds fingre, til trods for at Lise Hjorth Michelsen er højrehåndet.  I 1998 begyndte Lise også at modtage billeder fra Jesu Tid malet med højre hånd med pensel og spartel. Mange af Malerierne med tilhørende Visdomsord fra Gud er udgivet i de 3 bøger i serien: MALERIER OG VISDOMSORD FRA GUD.

I 2002 modtog Lise Hjorth Michelsen de første Budskaber fra Gud og Budskaberne er blevet ved med at komme. Alle de Budskaber som Lise Hjorth Michelsen har modtaget er medtaget i serien: BUDSKABER FRA GUD, hvor de sidste bøger udkom i 2021. I bøgerne er gengivet ca. 525 Budskaber fra Gud og ca. 65 Samtaler med Gud. Efter at serien er færdig udgivet, modtager Lise stadig Budskaber fra Gud til hendes store glæde.

Tryk her for at se alle bøger.

More
articles