Forside En bevægende

Dato

Ny udgivelse fra Forlaget Virk

Forlaget Virk er glad for at præsentere den seneste udgivelse, “EN BEVÆGENDE LIVSHISTORIE OM AT MØDE GUD” af Lise Hjorth Michelsen.

Denne personlige fortælling udforsker forfatterens rejse gennem et liv med prøvelser og udfordringer, og hvordan denne rejse førte til en bemærkelsesværdig spirituel oplevelse – mødet med Gud. I bogen fortælles om mange af de gribende oplevelser, Lise Hjorth Michelsen har haft i mødet med Gud. Oplevelserne former sig som perler på en snor i en uendelige række af glimt ind i universet, hvor Guds storhed fornemmes.

Bogen er en rørende beretning, hvor forfatteren ærligt og modigt deler sin livshistorie og inviterer læserne til at reflektere over deres egne livsrejser.

En unik og bemærkelsesværdig dimension af bogen er, at forfatteren ikke blot beskriver, hvordan Gud blev en støtte gennem livet, men også deler de konkrete budskaber og malerier, som er modtaget fra den guddommelige kilde. Læserne bliver inviteret ind i en verden af åndelig forbindelse, hvor ord og billeder fusionerer for at formidle dybde og mening.

For mig kan budskaberne og malerierne sagtens stå alene, men jeg oplever dem samtidig som en invitation til at forstå, at Gud taler til os alle på utallige måder. Jeg håber, at mine oplevelser kan inspirere andre til at se efter det guddommelige i deres eget liv,” udtaler Lise Hjorth Michelsen.

Bogens budskab strækker sig således ud over religiøse grænser og appellerer til enhver, der søger mening og åndelig forbindelse i deres liv.

”EN BEVÆGENDE LIVSHISTORIE OM AT MØDE GUD” er ikke kun en bog, det er en rejse, der inviterer læserne til at åbne deres hjerter for det guddommelige og lade sig inspirere af den livskraft, der findes i hvert øjeblik.

Bogen kan købes her

More
articles